Translate

miercuri, 20 mai 2015

Supita pui cu fidea



Ingrediente

4-5 copanele pui ( curatate de piele)
o ceapa
2 morcovi potriviti
1 pastranac mic
o manuta fasole verde
50 grame mazare verde ( merge foarte bine cea congelata )
cate o jumatate de ardei rosu si ardei gras verde
teitei 
patrunjel
sare

  Carnea de pui se pune la fiet intr-o oala cu aproximativ 4 litri apa. Spumati supa cu o lingura cu gauri pana nu se mai face spuma deasupra. Eu las sa fiarba carnea cam o jumatate de ora singura.
  Se curata si se spala zarzavaturile, apoi le taiem bucati mari sau mici, dupa preferinta. Le punem in supa plus 2 lingurite sare si lasam in continuare la fiert la foc mic.
  Pentru ca supa sa iasa cat mai clara este necesar sa nu dam focul mare ci cat mai mic.
  Dupa 30 minute de fiet se pun teitei si se mai lasa la fiert in functie de ce scrie pe pachetul acestora, in general 3-4 minute.
  Dupa ce supa s-a luat de pe foc se pune patrunjelul taiat.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu