Translate

sâmbătă, 16 mai 2015

Ciuperci umplute




   Ciupercile umplute sunt un aperitiv absolut delicios, dar pot fi si o garnitura sanatoasa si gustoasa. 
Sunt usor de facut si sunt gata in maxim 30 minute .

Ingrediente

1 kg ciuperci champignon
1 legatura marar
200 grame cascaval 

200 grape piept pui 
4 linguri ulei
sare dupa gust 



Se curata si se spala ciupercile (pastram coditele).
Tocam cascavalul bucatele mici . 

Puiul este tocat si el cat mai mic . 
Mararul este maruntit
Amestecam cascavalul, puiul si mararul . Asezonam cu sare si umplem ciupercutele . 
Eu le pun direct in tava ( fara folie). Pe langa ele punem si coditele ramase si stropim totul cu ulei ( de masline preferabil).
Dam tava la cuptor (incalzit in prealabil) pentru aproximativ 20 minute.


 








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu