Translate

vineri, 29 mai 2015

Cartof umplut la cuptor



  Urmatoarea reteta am facut-o intr-o seara de decembrie. Aveam pofta de cartofi la cuptor, am cautat o reteta si pentru ca nu m-am putut decide putem spune ca am imbinat mai multe.
  Sper sa va placa !


Ingrediente

- 4 cartofi
- 1 ceapa verde
- 100 g kaiser
- 50 gr cascaval ( feli subtiri )
- 2 ciupercute
- 20 gr unt
- sare
- piper
- ulei 

Cartofii se pun la copt in cuptor. In momentul in care sunt gata se scot si se lasa putin la racit.
Ciupercile se toaca marunt si se calesc in putin ulei.
Kaiserul si ceapa se toaca marunt.
In momentul in care cartofii s-au mai racit se scobesc, incercand sa dam o forma de barcuta inauntru.
Jumatate din cantitatea de cartof se sfaramiteaza si se amesteca cu ciupercile, untul, ceapa si kaiserul. Se condimenteaza si se umplu cartofii. Deasupra punem cate o felie de cascaval si dam la cuptor sa se rumeneasca putin( 10-15 minute foc mic).




Pofta mare !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu