Translate

duminică, 17 mai 2015

Ciorba cu afumatura





Ingrediente:

- 500g costite afumate
- 2 morcovi
- o telina mica
- o jumatate de pastarnac
- o ceapa
- o ceapa verde 
 - un ardei gras
- o legatura leustean
- 300 ml bors
  -2 rosi 
- sare

Preparare:

   Intr-un vas cu apa punem costitele la fiert, dupa cateva clocote avem grija sa adunam spuma. Cand supa devine limpede punem legumele pregatite din timp, spalate si tocate.
  Punem inclusiv coditele de la patrunjel legate cu putina ata ( dau aroma supei) Adaugam sare si piper. Lasam sa fiarba si cand legumele sunt gata adaugam rosiile tocate.
  Dam intr-un clocot borsul si il adaugam la ciorba. Adaugam sare, daca mai este cazul.
Servim cu leustean tocat marunt.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu