Translate

marți, 16 iunie 2015

Prajitura „Banoffee”


    

  Un desert delicios si usor de facut.

INGREDIENTE:

300 de grame de biscuiti( eu am folosit biscuiti de lapte )
100 grame de unt
2 plicuri de budinca de ciocolata
700 ml lapte
4 banane
300 grame de frisca
putina ciocolata razuita


  
  Se zdrobesc biscuitii si se amesteca cu untul topit. Compozitia obtinuta se intinde intr-o forma de tort si se da la frigider pentru 30 minute.
  Se prepara budinca( eu am folosit doar 700 ml lapte) si se toarna peste blatul obtinut. Se lasa la racit.
  Bananele se taie si se aranjeaza deasupra budincii.
  Am folosit frisca ( obtinuta din 400 ml smantana 30%) pentru a imbraca prajitura.
  Am lasat prajitura la frigider pentru 2 ore.
  Deasupra am razuit putina ciocolata.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu