Translate

vineri, 12 iunie 2015

Dovlecei umpluti la cuptor



Urmatoarea reteta este una simpla, usoara, de vara.

Ingrediente
-2 dovlecei mai micuti
-50 grame branzica
-50 grame kaiser
-o jumatate legatura marar
-sare
putin ulei

   Dovlecei se spala si se curata de pielita( doar partile afectate de lovituri/colorate). Se taie pe lung in doua bucati si fiecare bucata se scobeste. La final o sa avem 4 barcute pe care le vom umple cu delicioasa compozitie. Asezam barcutele intr-un vas, uns in prealabil cu putin ulei.
   Sfaramam branzica si taiem kaiserul bucatele mici. Mararul il spalam si il taiem marunt si pe el. Intr-un bol amestecam branzica, kaiserul, mararul si asezonam.
   Umplem barcutele de dovlecei cu compozitia obtinuta si o dam la cuptor pentru 15-20 minute( foc mediu). Se pot lasa mai putin sau mai mult in functie de cum va place dovleacul ( mai patruns sau mai putin patruns).
  Rezultatul este un preparat fenomenal.

Pofta mare!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu