Translate
vineri, 12 iunie 2015
Dovlecei umpluti la cuptor
Urmatoarea reteta este una simpla, usoara, de vara.
Ingrediente
-2 dovlecei mai micuti
-50 grame branzica
-50 grame kaiser
-o jumatate legatura marar
-sare
putin ulei
Dovlecei se spala si se curata de pielita( doar partile afectate de lovituri/colorate). Se taie pe lung in doua bucati si fiecare bucata se scobeste. La final o sa avem 4 barcute pe care le vom umple cu delicioasa compozitie. Asezam barcutele intr-un vas, uns in prealabil cu putin ulei.
Sfaramam branzica si taiem kaiserul bucatele mici. Mararul il spalam si il taiem marunt si pe el. Intr-un bol amestecam branzica, kaiserul, mararul si asezonam.
Umplem barcutele de dovlecei cu compozitia obtinuta si o dam la cuptor pentru 15-20 minute( foc mediu). Se pot lasa mai putin sau mai mult in functie de cum va place dovleacul ( mai patruns sau mai putin patruns).
Rezultatul este un preparat fenomenal.
Pofta mare!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu