Translate
marți, 16 iunie 2015
Omleta frantuzeasca
Sunt asa de multe retete de omleta incat nu cred ca nu o sa le incerc vreodata pe toate .
Urmatoarea reteta este cea care-mi place cel mai mult, dintre cele incercate.
Ingrediente
- 3 oua
- 50 grame unt
- 1 ceapa verde sau cateva cepsoare taiate marunt
- sare
Intr-o tigaie, preferabil neaderenta, se pun oualele intregi, fara sa le batem. Cu o lingura de lemn amestecam continuu. Punem untul si amestecam continuu. Tigaia trebuie tinuta 10 secunde pe foc potrivit spre mic 10 secunde se ia tigaia de pe foc( mestecam continuu) . Se repeta procedeul pana cand are o consistenat cremoasa, usor pufoasa. Se ia tigaia de pe foc si se pune ceapa/cepsoara taiata marunt.
Este o omleta delicioasa. Se serveste cu paine de casa!
Pofta mare.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu