Translate

luni, 15 iunie 2015

Oua in felii de paine



Ingrediente
-4 felii de paine (franzela sau patrata)
-2 linguri cu varf de unt
-4 linguri ulei de masline
-4 oua

    Cu ajutorul unui pahar, taie un cerc in mijlocul fiecarei felii de paine.
    Se topeste untul intr-o tigaie neaderenta, impreuna cu uleiul de masline, la foc mediu spre tare.
    Se aseaza feliile de paine in tigaie si se prajesc pe o parte pana se rumenesc frumos. Se intoarc pe cealalta parte si se sparge in fiecare gaura cate un ou.
    Se lasa la prajit pana cand sunt gata ouale. Putem  acoperi tigaia cu un capac si stropi 3-4 picaturi apa ( astfel oualele se fac mai repede si nu lasam mult la prajit)
    Se poate pune deasupra putina ceapa verde taiata marunt.


Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu