Translate

miercuri, 1 iulie 2015

Tort cu morcovi

       


Ingrediente :
Blat:
-200 g faina
-2 cani morcov ras pe razatoarea mica si scurs de zeama
-150 g zahar
-2 oua
-1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
-60 ml ulei
-100 ml lapte
-putina nucsoara macinata (optional)
Crema:
-250 g smantana grasa
-250 g ricotta
-50 g zahar pudra

Blat :
    Se amesteca toate ingredientele si se toarna in forma de tort.
    Se coc 25-30 minute in cuptorul incins la 180 grade Celsius.
    Se lasa sa se raceasca scos din forma.

Crema:
 
  Se bate smantana pana obtinem frisca.
  Ricota se amesteca cu zaharul si se bate si ea putina.
  Amestecam frisca cu branzica si ornam tortul.


Daca aveti zmeura este ideala pentru ornat, atat ca aspect cat si ca gust.

Pofta buna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu